Millefors media

Web

 

 

 

Webbplats

Vi har god kompetens och flera års erfarenhet av webblösningar för både små och stora företag. Utöver design, layout och programmering arbetar vi också strategiskt med upplägg i konsultation med dig som kund. Vi utarbetar hemsidor i syfte att ge dig och ditt företag nya och förbättrade affärsmöjligheter.

Varför ska ni ha en snygg och tilltalande hemsida?

Alla vägar leder i slutänden till er hemsida. Direkt reklam, grafiskprofil, annonsering, word of mouth, sökmotorer med mera leder till att diverse intressenter väljer att besöka er hemsida. Därför menar vi att er webbsida är en mycket viktigt investering som företag borde ta på fullaste allvar.

Er webbsida berättar vilka ni är och vad ni gör. Får kund en dålig upplevelse på er webbsida lär kund lämna sidan och istället söka efter liknande produkter/ tjänster hos era konkurrenter.
en viktig investering som ni borde ta på fullaste allvar. Er hemsida fungerar som en informationskälla för era kunder. Med en webbsida får ni möjlighet att marknadsföra företagets namn, varor/tjänster som ert företag erbjuder samt nå ut till kunder som du aldrig skulle nå utan webbsida. Ni finns tillgängliga dygnet runt vilket genererar ökad försäljning av varor och tjänster. 

Tilläggstjänster: 

Mobilwebb

Produktvisning

Blogg

E-Handel

Kampanjsida 

Textinnehåll