Millefors media

Om Millefors Media

 

 

Jag var skolad in ett helt annat yrke, men så en dag köpte den där kameran jag suktat efter en stund och i samma stund öppnades en helt ny värld. Kameran blev en del av mig och följde mig i vått och torrt. Många hade kompaktkameror i fickan, jag hade min Nikon systemkamera i ett snöre runt halsen. 


Jag ville lära mig allt och köpte böcker, tidningar samt läste massa på internet. Ska erkänna att det tog en stund innan jag insåg att jag inte kunde läsa mig till hur jag blir en bättre fotograf. Det växte långsamt fram när jag studerade mina egna bilder och upptäckte att det jag gillar och vad böcker och tidningar förespråkar inte var detsamma. Somliga kan säkert lära sig bli en bättre fotograf genom tidningar och böcker, men det var absolut inte det som gjorde mig till den jag är idag. Självkritik och envishet blev min största drivkraft. Sen att våga visa sina bilder och få den kritik som är så viktig. 


Nu många år efter första kameran tar jag steget helt ut och driver mitt eget företag och får göra det jag älskar.Det spelar ingen roll om vem du är, vilket yrke du har eller vilken hjälp du behöver. Jag älskar nya utmaningar och gör alltid mitt yttersta för att bemöta kundernas krav. 


Min teori är att man blir bättre av att göra olika saker. En 100-meterslöpare som bara övar 100-meterslöpning blir aldrig den bästa sprintern. Det behövs en hel del annan träning också. Att jag håller på med andra saker än fotografering tror jag helt enkelt gör mig till en bättre fotograf.


Mitt VIP kort till mina kunder

För mig som företagare är det viktigt att mina kunder känner sig belönade varje gång de använder sig av mig. Därför var det ett självklart val att använda världens bästa lojalitetsprogram som ger er kunder ett VIP kort som fungerar på över 40.000 andra ställen och vart ni än i världen reser. Det ger er pengar tillbaka på varje inlöp samtidigt som ni får Shopping Points som ni kan använda för era privata deals. Jag ser det som en självklarhet att ge mina kunder det lilla extra.  Mitt kort får ni via  att fylla in dina uppgifter här Lyoness.se. Be mig gärna om hjälp annars. 

 

Här följer lite information om hur kortet fungerar.

  

För er företag som vill veta mer om lojalitetsprogrammet finns information här